top of page

Barseltreff

Før jeg forteller om den koselige formiddagen jeg og Kaia har hatt må jeg bare gi en liten kommentar til gårdagens innlegg og treningsøkt.

Jeg var selvsagt forberedt på at det faktum at jeg dro på trening 9 dager etter fødsel ville skape reaksjoner hos noen. Men det jeg ikke kom på, som den til tider urutinerte bloggeren jeg er, er det ansvaret jeg faktisk har ved å vise frem hva jeg gjør. Jeg tenkte helt ærlig ikke over hvilke signaler det sender ut til andre gravide eller nybakte mødre at jeg drar så tidlig på trening. Jeg ville jo aldri anbefalt en kunde om å gjøre det samme liksom! Greia er bare den at kroppen min føles så bra, foruten to sting som klør har jeg ingen smerter noen steder, og jeg kjente virkelig sug etter å trene. Etter å ha tatt hensyn til lille i magen i 9 måneder var det også godt å kunne trene uten å tenke på at eventuelle feil jeg gjorde kunne gå ut over noen andre. Jeg bare tenkte ikke på at det kunne gå ut over dere som faktisk leser her.

Så for det beklager jeg, og jeg skal sette meg inn i opptrening etter graviditet på samme måte som jeg researchet trening under graviditet. I mellomtiden får dere helt enkelt ha tålmodighet med meg, og ikke nødvendigvis kopiere det jeg gjør i gymmet.

Når det er sagt er jeg glad for all feedback altså, også sånn som ikke er skryt. Så lenge jeg ikke får besøk av det der mammapolitiet da, for det kommer ikke gravidhormonene mine til å takle ass! Men, har dere erfaring med trening etter fødsel er det bare å gi lyd! Det er jo som med alt annet individuelt fra person til person, men likevel interessant å høre hvordan ståa er/var hos andre.

Så, over til noe helt annet.

De siste par månedene har jeg vært så heldig å få være med i intet mindre enn to mammagrupper her i Dubai. En med danske mødre og gravide, og en norsk versjon av samme sak. I dag inviterte norske Ida til treff hos henne. Det hører også til historien at hun fødte selv for bare noen dager siden, og har ett barn fra før (!), så jeg tar virkelig av meg hatten for det hun klarte å stelle i stand.

Og gjett om det var stas å kunne være med på et slikt treff med Kaia på utsiden av magen i stedet for inni da! Jeg tror jeg vurderte 4 antrekk for henne før vi kom oss av gårde liksom. Antrekksvalget var delvis vanskelig fordi de aller fleste finere klærne hennes ennå er for store, men ja, det er jo så gøy!

Vi spiste god lunch, drakk kaffe og delte fødselshistorier, og tiden fløy av gårde. Men det er jo sånn som skjer i godt selskap sies det 😉

Og så må jeg jo legge til at jeg blir litt stolt av meg selv når jeg og Kaia klarer å komme oss ut på vift helt på egenhånd. Det har jo forsåvidt bare skjedd to ganger da, men likevel, det må være lov 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page