top of page

Bare litt til..

Ian så litt oppgitt på meg idag da jeg fortalte ham hva jeg hadde trent idag. For egentlig burde jeg nok hvilt idag også, men siden trening utgikk igår (til fordel for fantastisk gode cookies- som jeg forøvrig skal ha mer av på fredag etter løpet!) kjente jeg rett og slett at jeg trengte å røre meg litt.

Og jeg holdt iallefall økten kort. Det hele var over på en halvtime.

A1) 4 x 5-4 militærpress @ 33 kg A2) 4 x 5-7 dips m/10kg vektvest

21-15-9 av Thruster @ 30 kg Swings @ 24 kg Jacks/V-situp

Det var ikke værre enn som så, og jeg tror nok at jeg skal restituere meg fint innen fredag. I morgen blir det derimot treningsfri. Jeg lover.


photo

frametastic copy

frametastic

Jeg tror jeg har bestemt meg, men det hadde likevel vært interessant å høre deres point of view: hva synes dere jeg skal spise kvelden og morgningen før selve marathonet?

Alle svar mottas med takk 🙂

Later!

0 views0 comments

Comentários


bottom of page