top of page

Bare gøy

Dagens trening ble ikke som planlagt, men oj for en gøy trening det var! I går var det knebøyfest med kunden min, så det fikk bli overkropp idag, og eksakt layout ble til underveis.

Det startet med at jeg endelig (!) klarte en strikt håndstående push up. Verdens seigeste jævel og riktignok med en abmat under hodet, men likevel. Null kipp og jeg kom meg sakte men sikkert opp til håndstående. 3 ganger, dog ikke på rad. Det der var en milepæl for meg ass 🙂

Deretter måtte jeg sjekke om jeg fortsatt klarte å gjøre muscle-ups. Jeg var jo litt ivrig på den fronten for en stund tilbake siden og fikk vondt i albuen, så jeg kuttet litt ned (les: sluttet helt), men idag var det på tide å ta det opp igjen. Etterpå ble det tunge pullups og hantelpress, før jeg sluttet av med kipping håndstående push ups og chins. Økten ble til slutt:

A1) 6 x 3 strikte ring muscle-ups B1) 6 x 3 split jerks @ 65kg C1) 4 x 6 pullups @ 10kg C2) 4 x 6 hantelpress @ 2 x 16kg D1) 3 x 12 kipping abmat HSPU D2) 3 x 12 chins


20140730-121708 am-1028078.jpg

Men ikke nok med det. Da min siste kunde var ferdig med sin overkroppsøkt foreslo hun at vi skulle løpe intervaller, så da gjorde vi det da. 12 stk 30/30 sek intervaller i vanlig stil. Og la det være sagt; det har aldri vært så lekende lett å løpe intervaller før. Det var svært mye gøyere når vi var to om galskapen 😉

Nå har Ian sovnet ved siden av meg, så jeg får vel joine ham jeg også.

God natt fininger :-*

0 views0 comments

Comments


bottom of page