Back to reality

..iallefall nesten! For nå heter jeg ikke Inger Larsen lenger! Nå heter jeg Inger Houghton og akkurat dét er forsatt litt uvirkelig.

Jeg må jo innrømme at jeg forsatt svever litt på skyene etter lørdag- dagen var bare helt perfekt. Jeg har ikke bare fått min drømmeprins, men jeg fikk også drømmebryllupet. En haug med gode venner og familie var med å forgyllet dagen, og vi slapp til og med unna regnet! Det ble en del gledestårer på lørdag for å si det sånn 🙂

Men det får jeg jo nesten av å se på kommentarene fra dere også! Tusen, tusen takk for alle fine ord og lykkeønskinger. Dere altså 🙂 Jeg blir jo helt rørt her jeg sitter!!

Men som sagt, tilbake til virkeligheten, og det hjalp min gode forlover meg med idag. For det har jo som dere kanskje merker ikke akkurat vært flusst med treningsøktene i det siste (..sist uke ble det kun 2 treningsøkter jo!) Og det var nære på at jeg havnet i sofaen ikveld også, men så tikket det heldigvis inn en melding fra Marie som ville ha meg med på joggetur.

Og takk og pris for det! Det ble jo hele 1.6 mil på oss i behagelig snakketempo. Vi var ikke særlig slitne heller, kanskje ikke så rart, det har jo vært en real carbload med kaker i helgen 😉

Uansett, det var godt å få rørt seg litt igjen- takk Marie!


fine forloveren min som drar meg med ut på post-wedding-workouts 😉


God natt snillinger 🙂

2 views0 comments

Recent Posts

See All