top of page

Back on track

Vietnam var bra (bildedryss kommer altså!), men jeg må innrømme at det har vært ganske godt å komme hjem til Dubai igjen også. Jeg liker rutiner (til en viss grad iallefall) og hverdag, så det å komme tilbake til gamle vaner kjenner jeg gjorde godt i kropp og sjel.

Så når man er supermotivert til å spise og trene bra igjen var det jo litt surt at både jeg og Ian fikk med oss en forkjølelse i kofferten hjem fra Vietnam. Han har det nok værre en meg, men jeg har vært svært uvel og tett i pappen, så det ble treningsfri både igår og dagen før. Men, jeg blir omtrent like uvel av å ikke trene, så idag våget jeg meg på en treningsøkt.

Jeg holdt det kort og enkelt, men litt tungt likevel, og Gud så godt det var! Regner med flere av dere kjenner igjen følgende runde:

10 markløft @ 90kg 10 push press @ 50kg 10 knebøy @ 70kg 10 nøytrale pullups 10 dips 10 foroverlente ro @ 40kg

3 runder var mer enn nok og jeg lot meg selv ta så lange pauser som jeg ville. Og jeg veeet at jeg har postet denne videoen ørten ganger allerede, men siden statistikken min viser flere nye lesere så slenger jeg den opp likevel 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page