top of page

Back on track

..i alle fall sånn ca. Jeg har jo ikke vært helt “off track” heller da, men med besøk og spring break i barnehagen har de siste ukene likevel ikke vært som vanlig. Ikke bare værmessig, høhø.

På treningsfronten har jeg egentlig holdt det gående og fått den dosen #metime jeg ønsker, men det har blitt litt mer kjappe løpeturer fremfor styrketrening, og det er jo styrkeøktene jeg helst vil prioritere. Kaia er i barnehagen søndager, tirsdager og torsdager, så det er de dagene jeg jobber og, dersom jeg ikke er fullbooket med kunder, gjør mine tyngre treningsøkter. Jeg har jo blitt vant til å ha Kaia med meg på gymmet, men må innrømme at det er ekstra digg å få trene i fred og ro. Sist uke var det “vår-ferie” i barnehagen, pluss vi hadde Solborg Folkehøyskole på besøk for trenings og foredrag søndag til fredag, så det ble hovedsakelig quickfixer på mølla de dagene jeg trente. I går var Kaia tilbake i barnehagen igjen, og jeg virkelig storkoste meg i gymmet. Det var slitsomt nok mens det stod på altså, men mestringsfølelsen etterpå var til å ta og føle på.

På kostholdsfronten derimot har det vært meget ymse (i mangel på bedre ord) i det siste. Dere som har følgt med her en stund vet jo at jeg ikke er den som sier nei takk til ei litta sjokoladeplate, så når Ine Marie kom på besøk med både Firkløver, Melkesjokolade, Non Stop, Kvikk Lunsj og FEM KILO SMÅGODT, var jeg ikke vond å be. Nesten hver dag sa jeg til Ine Marie at jeg burde ta en dag uten sjokolade, men når kvelden kom ble fristelsen for stor. Hver kveld. Jeg kan helt enkelt bare ikke ha så mye snop i hus. Så lenge det finnes, spiser jeg. I’m easy like that.

For en stund siden ble jeg tagget i en av @styrkebror sine Instastories, der det var noen som satte spørsmåltegn ved at jeg kunne spise så mye sjokolade og likevel trene og se ut som jeg gjør, og til det kan jeg bare si at jo, jeg spiser sjokolade så og si hver dag, men heldigvis er det mørk sjokolade jeg holder meg til vanligvis, og at kostholdet mitt utover sjokoladeinntaket er bra. Når det er sagt merker jeg jo selvsagt forskjell på kroppen i perioder der sjokolade- og sukkerinntaket er enda høyere enn normalt, og det har det sånn ca vært helt siden mamma og pappa kom på besøk siste uken i februar.

Jeg både ser og føler forskjell på kroppen, og selv om jeg vet at det er en forskjell jeg antagelig legger mest merke til selv, har jeg omtrent ventet på at noen skal spørre meg om jeg er gravid liksom.

Nå som smågodtet og alle sjokoladeplatene (foruten én jeg har spart i tilfelle krise) er spist opp burde det bli lettere å normalisere inntaket litt igjen. Jeg skal i alle fall forsøke. For selv om jeg trives godt med å gi litt f, og tillate meg å både fråtse og overspise sjokolade og snop til tider, så kan det fort bli for mye av det gode ass.

I går ble det mørk sjokolade og vin til kvelds, i et knøttlite forsøk på å være litt sunnere, og i kveld kun mørk sjokolade, ikke vin. Så ja, I guess we’re back on track. Sånn ca 😉

IMG_1274
IMG_1275

Yolo!

3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page