top of page

Back in business

Hei partypeople!

Vi er altså tilbake i Dubai igjen, men det har vært full fart fra første dag hvilket forklarer hvorfor jeg først nå, 3 dager etter at vi kom hjem fikk tid til å skrive hei til dere liksom 😉

Kunder som vil trenes, mailer som skal svares på og ett tonn med skittentøy som skal vaskes. Er snart til bunns i både skittentøyskurv og mailinnboks, og priste meg selv lykkelig for at det idag kom to snille damer og vasket leiligheten vår. Ikke i min villeste fantasi hade jeg trodd at jeg skulle bli en person som har maids, men her i Dubai er det omtrent like normalt som å fylle bensin på bilen omtrent. Vel, det er det jo faktisk også folk som gjør for deg her, men you get my point, å ha vaskehjelp i Dubai er ikke en like big deal som i Norge liksom.

Anyways, ville egentlig bare stikke innom for å si hei og bekrefte at jeg fortsatt lever og alt det der. Skituren til alpene var fantastisk og jeg hadde glatt reist tilbake igjen, men må jo innrømme at det var digg å komme hjem til varmen igjen også 🙂


photo

Ha en fin dag! Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page