top of page

Back in business

Vi ankom Dubai klokken 05.00 lokal tid i går, og siden vi begge hadde sovet en del på flyet droppet vi å legge oss da vi kom hjem til leiligheten. Jeg ryddet ut av koffertene, og vasket både klær og gulv. Og så bakte jeg rundstykker som vi hadde til frokost- man rekker mye på en formiddag når man starter dagen før fuglene fiser ass!

I dag var vi også tidlige på an. AFPT sin intensivutdannelse til PT startet nemlig i dag, så klokken 8 var jeg og Ian på plass for å hilse på gjengen. Ved første inntrykk virket de som en bra gjeng, og jeg ser fram i mot å snakke ernæring med dem om 2 uker.

Resten av dagen fikk jeg kommet ajour med mail og diverse som jeg lot ligge da vi var på Bali, samt hatt en PT-time med søte Karoline som er på ferie i Dubai. Jeg fikk også trent selv, og gjett om jeg har savnet gymmet vårt! Vi fikk jo både trent bra og relativt ofte på Bali, men det er noe eget å være tilbake på SHP. Jeg hadde spesielt savnet å ha kalk til hendene, så i dag gjorde jeg omtrent bare ting som krever mye grep. Sånn fordi jeg kunne liksom 😉

A1) 3 x 15 markløft @ 80kg A2) 3 x 10 skulderpress @ 30kg A3) 3 x 10 chins B1) 3 x 10+10 1-leg RDL @ 60kg B2) 3 x 15 armhevinger B3) 3 x 10 nøytrale pullups

Jeg hadde egentlig tenkt å avslutte med leg curls på romaskinen og lat pulldown, men da jeg var ferdig med ovenstående var klokken tid for å gå hjem for å spise middag. Hva som stod på menyen? Omelett- lol, siden vi bare har hatt det hver eneste dag de siste 10 dagene!


Så, det var altså ikke så værst å komme tilbake til Dubai likevel. Borte bra, men hjemme best og alt det der 😀

Snaiks!

2 views0 comments

Comments


bottom of page