top of page

#babybumpcardio vol. 2

Dagens babybump cardio har jeg allerede gjort opptil flere ganger før, men siden jeg hadde god tid i gymmet i dag fant jeg ut at jeg skulle filme den likevel. Økten kjenner du kanskje igjen:

1000 m ro 100 frontbøy @ 20kg 800 m ro 80 KB swings @ 20kg 600 m ro 60 push press @ 20kg 400 m ro 40 wallballs @ 7kg 200 m ro 20 pullups (kipping)

Forskjellen i dag var derimot at jeg gjorde ring rows i stedet for kipping pullups. Ian liker ikke når jeg gjør kipping pullups, og når man tenker risk vs. outcome så er jeg egentlig ganske enig. Kipping pullups ikke akkurat er verdens mest kontrollerte øvelse liksom. I alle fall ikke når man har 13,5 kg ekstra å bære på.

Selv om målet ikke er å gønne på så fort jeg klarer, var jeg jo selvsagt svært fornøyd med å bli ferdig etter drøye 32 minutt, over 4 minutter raskere enn for to uker siden. Litt pga ring rowsene, men mest fordi jeg visste at det hele kom på film 😉

2 views0 comments

Comments


bottom of page