top of page

#babybumpcardio og Star Wars

I dag har vært en sløvedag med stor S. Utenom litt klesvask og en runde med støvsugeren har jeg ikke gjort mye fornuftig. Jeg kjente meg aldeles for lat til å trene, så da jeg gikk ut for å handle mat til kveldens middag tok jeg verdens største omvei, butikken er nemlig egentlig rett over gata, for å iallefall gå meg en liten tur. Bekkenet mitt tillater absolutt ikke noe power walk, men en fin rusletur på en time ble det likevel.

Høgget vi bor i (les: Jumeirah Lakes Towers) er faktisk tilpasset litt utendørsaktivitet (i motsetning til flere steder i Dubai), og jeg gikk bare å tenkte på hvor gøy det skal bli å spasere rundt der med en barnevogn i desember. Åh som jeg gleder meg!Nå har vi spist hjemmelaget lasagne og Ian fikk velge film for kvelden. Vi snakker Star Wars fra 1977 liksom. Men det går fint, jeg har sjokolade og en liten bebis som sparker godt i magen så jeg klarer meg 🙂

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page