top of page

#babybumpbodypump ..minus the bump

Jeg trengte en kjapp løsning i gymmet i dag, og hadde ikke ork til å tenke ut noe spennende. Så nesten som på autopilot satte jeg i gang med det som var standardøkten med stor S da jeg var gravid: 10 sett med knebøy og chins. Chinsene var jo lettere, men knebøyen. Huff. Jeg hadde 10 kilo lavere belastning enn hva jeg pleide før Kaia kom, og likevel sleit jeg så med de første settene at jeg hadde litt lyst til å gi opp. Heldigvia føltes det litt bedre etter ett par sett, men likevel. Rare greier det der ass.

Anyways, det ble 10 sett med 10 knebøy på 60kg og 6 chins. Mer enn nok til å få opp apetitten til ett besøk på Cheesecake Factory 😉
Og ja, Cheesecake var like digg som vanlig 😀

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page