Bab Al Shams

Idag tok vi som nevnt turen ut i ørkenen til ett resort/spa for å se solnedgangen i sanddynene. Vi ble selvfølgelig for seine til å få med oss selve solnedgangen, men vi koste oss masse likevel. Det var nemlig ett veldig fint sted med skikkelig arabisk atmosfære. Og så fikk vi jo noe godt å spise, og da er det jo aldri sure miner 😉

Her er noen bilder vi knipset:


solnedgangen …som vi fikk sett fra bilen 😉welcome to Bab Al Shamsher mista jeg hele posen fordi fotografen holdt på å trø ned mamma!♥ mamma ♥kunne godt ligget her på en solseng ett par timer!mamma har stjelt min posekrukker og vannmamma og pappa i en trappIngerindubai med vind i håret foran “solnedgangen”fint!mamasen og papasenvann fra Voss midt i ørkenen! Kult!kelneren stjal også min pose!1, 2, 3 smil 🙂..og pose!se så fint! fikk helt Aladdin-følelse herå gid av meg jeg trur jeg dævver!..og det gjorde de også 😀


Kan virkelig anbefale turen ti Bab Al Shams dersom man er i Dubai! Dit skal iallefall jeg tilbake!

Ha en fin søndag, jeg stikker på jobb 🙂 Snaiks!

#ørkenen #babalshams #Dubai

2 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png