top of page

Ask and you shall receive

“Styrketrening for Jenter” er nå som nevnt ute for salg, og selv om jeg har fått med meg av flere av dere allerede har skaffet boken allerede (tommel opp for dere som tagger meg på Instagram), må jeg jo oppfordre dere om å løpe og kjøpe. Til og med pappa har skaffet seg den rosa boken 😉

Jeg derimot har ikke ennå (!!!) fått bladd i boken, men jeg er likevel ikke i tvil om at den kommer til å være ett bra redskap for treningsglade jenter. En stor øvelsesguide, kostholdsråd og tips som “hvordan klare en pullup” og “veien til sprettrumpe” finnes i boken. Sounds good to me!


bok2

To ting til: det var noen som spurte meg om hvor boken kan bli kjøpt, så det har jeg prøvd å finne ut av for dere (som utlending har jeg jo ikke peiling lenger). Ifølge Martin fås den kjøpt på de fleste bokhandlere som Tanum, Adlibris, Norli og Ark, og så kan den jo kjøpes på nett via denne linken.

Og nummer to: det arrangeres boklansering med foredrag og signering på Cappelen Damm i Oslo torsdag 6. februar. Til og med Kristine Weber kommer for å presentere sin nye bok Sunnere & Sterkere med Proteinrik Mat. Om jeg ville vært der? Ehm, JA!! Men turen blir litt for lang og dyr for bare en helg desverre. Dere derimot kan sjekke her for mer info om eventet, og så får dere heller hilse Martin og Benjamin fra meg 😉

Ha en fin lørdagskveld fininger, vi stikker straks for å endelig få se Hobbiten 😀

Snaiks

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page