top of page

As many rounds as possible

Idag hadde vi den første skikkelige treningsøkten på SHP! Lokalet begynner som sagt virkelig å ta form, og nå er nesten alt utstyret til gymmet på plass. Det mangler ennå litt til garderobene, kontoret, behandlingsrommene og personalrommet, men vi har iallefall alt som trengs for å svette litt.

Så med fantastisk utsikt fra 13. etasje ble dagens korte, men slitsomme økt som følger:

9 sumo deadlift high pull 7 barbell row 5 front squat 3 push press

Økten er et kompleks, og det er ikke meningen at man skal legge fra seg stangen før man har gjort siste push press. Med andre ord blir det ganske slitsomt i lengden. Vi kjørte en 20 minutters AMRAP (så mange runder som mulig på 20 min) og da holdt det absolutt med 25 kg for meg skal jeg love.


her vet jeg egentlig ikke hva jeg driver med, muligens en push press..?Ian markedsfører samtidig som han gjør en sumo deadlift high pull


Dette er en gammel favorittøkt som jeg gjorde ganske ofte en periode og rekorden er 16 runder på 20 minutt. Men treningsformen var ikke på sin beste idag, så rekorden står forsatt. Jaja, neste gang 😉

Forresten, brusprosjektet mitt går veldig bra! Jeg har ikke drukket noe annet enn vann de siste dagene, og det føles bra! Skal innrømme at det fristet litt med brus til tacoen igår, men vann funket det også!


Ha en fin fredagskveld godtfolk!

Snaiks!

#sumodeadlift #dietpepsi #squat #barbellrow #pushpress

1 view0 comments
bottom of page