top of page

Another one for ya

Så kult at flere av dere testet hotell-økten jeg gjorde! Jeg har faktisk to andre videoer som vi filmet for jobb egentlig som jeg derfor tenkte å dele med dere, siden det var så bra respons på den forrige liksom 😉

Til denne økten trenger du også bare ett sett hantler, så den er veldig hotell eller travelt-gym-vennlig. Det du derimot må ha er litt ekstra innsatsvilje. Den er nemlig satt opp som en amrap, dvs du gjør så mange runder som mulig på den gitte tiden. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes sånt er litt har mentalt jeg. Det er liksom mye bedre å ha antall reps og runder å forholde seg til synes jeg da. Men så kan jo en amrap lett justeres lettere eller tyngre ved å korte ned eller forlenge tiden, så jeg lar den forbli i amrap stil.

Snaiks!

#hotelwod #hotelworkout #travelworkout

2 views0 comments
bottom of page