Andre forsøk

Typisk nok våknet jeg kjempetidlig idag, enda jeg hadde fri. Og siden planene for dagen utelukkende bestod i å sole meg og å gjøre ett nytt forsøk på WOD 13.1, ble det jo en del timer i solen. Det er kanskje ikke den beste oppladningen for en superhard treningsøkt, så det måtte litt overtalelse til før jeg kom meg ut døren idag. …og en hel del mobilbilder i speilet 😉


Da “why the f**k am I doing this again”- momentet hadde passert, var det jo bare å hoppe i det. Candice var snill som hjalp å coache og pushe meg underveis, og faktisk så var det verdt å gå gjennom slitet en gang til: jeg klarte å presse inn 3 ekstra reps! På 17 minutt rakk jeg altså å gjennomføre:

40 burpees 30 rykk @ 20 kg 30 burpees 30 rykk @ 34 kg 20 burpees 6 rykk @ 45 kg
Ikke nok med det, etter at pulsen hadde lagt seg gjorde jeg 3 sett med 2 stk sammenhengende muscle ups. Strikte! Uten kipp! Fy søren så stolt jeg ble da jeg plutselig klarte det.

Jeg filmer det neste gang, for det blir ikke lenge til jeg skal øve på det igjen 🙂

..men ikke imorgen. For da tror jeg jammen at det blir treningsfri på denne jenta! Nyt lørdagskvelden! I’m signing out

#CrossfitGames #muscleups #theopen #Wod131

2 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png