top of page

AND WE HAVE CONTACT!!!

Å herregud! For bare noen minutter siden kjente jeg beibien sparke! Jeg har kjent noe som jeg tror kan ha vært liv fra beibien tidligere, men liksom ikke vært sikker på hva det har vært. Men nå var det flere tydelige bevegelser som både kjentes inni og utpå magen. Og det beste av alt, Ian satt rett ved siden av meg slik at han også fikk kjenne! Jeg er så glad nå at jeg lett kunne begynt å grine ass 😀

Og nå våger jeg jo ikke røre på meg, i tilfelle den lille bestemmer seg for å sparke mer, haha. Fy søren så kult! Beibien er jo knappe 20 cm og veier ca 400 gram, så han eller hun må jo være sterk som fy jo siden vi i det hele tatt klarer å kjenne noe fra noe så smått. We’re off to a good start- I like it 😉


IMG_9455

IMG_9458

IMG_9462

..når det er sagt ser det jo ikke akkurat smått ut det som ligger inni der! LOL 😀

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page