top of page

And the shoe fairy strikes again!

Jeg har som nevnt tidligere en kunde som er litt VELDIG gavmild. Jeg skal spare dere for detaljene, men hvis jeg sier at jeg idag måtte til IKEA for å kjøpe en ny kommode for å få plass til alle treningstightser, shortser og t-skjorter jeg har fått, så fatter dere kanskje greia. Denne kunden, som jeg bare kaller for my shoefairy, har skodilla, og dette har altså sine “konsekvenser” for meg også. Jeg har faktisk ikke helt telling på hvor mange par sko hun har gitt meg, men med litt kjapp hoderegning tror jeg vi er oppe i 13 par (!). Og så fikk Ian også to par her om dagen. He. Re. Gud.

Mitt seneste par i samlingen ble innviet med stil idag med en real beinøkt:

A1) 8 x 3 clean & jerk @ 60kg B1) 6 x 5 knebøy @ 90kg C1) 4 x 8+8 utfall bakover fra step @ 55kg D1) 2 x 15+10 hofteløft @ 90kg


photo 1

photo 2

Hvis noen av dere tror at knebøyen kjentes digg ut, så har dere helt føkkings rett! Jeg kjente ikke ett dugg til smerten jeg har hatt i ryggen i det siste, og selv om jeg ikke våget å legge på mer vekt enn mine standard 90 kg, kjørte jeg på med ett 6. sett, istedet for de vanlige 5. Utfallene etterpå gikk som en lek, og hofteløftene (som strengt tatt egentlig kalles glutebridge) bet seg godt fast i rumpestumpen. Oh yeah! Den følelsen av en vellykket treningsøkt ass..

Det var med gelebein og ett stort smil om munnen at jeg gikk hjem fra jobb idag, spiste en stor biffsalat til middag og smågodt (!) fra IKEA til dessert. Og nå skal frøkna legge seg med ett like stort smil om munnen.

Gudd nait party people, I’m signing out

PS! Dette er IKKE reklame ;-P

1 view0 comments
bottom of page