top of page

And so it begins..

Tusen takk for gratulasjoner og sånn etter fredagens Sprint Challenge 🙂 Dere er snille!

Men mine venner, det er bare begynnelsen.

Igår begynte nemlig kvalifiseringen for selveste Dubai Fitness Championship. Noen av dere husker kanskje at jeg var med på Dubai Fitness Competition ifjor? Vel, here we go again.

En av Dubais Sheiker donerer hele 970 000 dirham (!!!) for at 36 finalister av respektive kjønn skal få stikke av med noen mynter i lomma. Vinneren får 200 000 dirham. Det er ikke mindre enn 322 000 norske kroner det. What?!

Og det kuleste av alt? Hvem som helst kan delta. Kvalifiseringsøkten er som følger:

400 m på skiergen (en slags vertikal romaskin- greit flaks at vi har en sånn på jobb!) 3 runder av: 20 A-jumps 15 burpee box-overs 4 x 10 m farmers walk 5 push press 10 x 10 m shuttle runs

Jeg kommer nok til å måtte øve med en del på denne økten frem til kvalifiseringsrunden er over i starten av september, så istedet for at jeg forklarer dere øvelsene, tenker jeg at jeg filmer litt neste gang jeg prøver meg.

Idag gjorde jeg iallefall første forsøk, og jeg kom meg gjennom med god margin fra time-capen. Men det må bli mer øving på slitsomme A-jumps og tidkrevende burpees. And so it begins 😉


photo
2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page