top of page

And I’m back

Et av mine beste tips når treningsmotivasjonen skranter er å ikke sikte så høyt. Dere vet, alt er bedre enn ingenting typ. Dersom man i utgangspunktet ikke har lyst til å trene, hjelper det fint lite å se for seg en økt der man gruser hele kroppen liksom. Sier man i stedet til seg selv at det er helt ok om økta verken blir hard eller lang, så blir kanskje dørstokkmila litt kortere også. Sånn er det i alle fall for meg.

Foruten i dag. Etter 3 dager uten trening så jeg virkelig frem til å trene hardt. Løfte tungt og mye sånn at beina blir gode og møre i morgen. Hashtag legday osv. Jeg klaget litt underveis, men syntes det var godt å få gang på hjertepumpa og kjenne det svi i lårene. Det er nok det nærmeste jeg kommer sadomasochisme forråsirresånn, men godfølelsen etterpå var i alle fall på plass 😀


PS! Jeg fikk ikke fyllt opp det der kjøleskapet da, men #prioriteringer 😉

5 views0 comments

Comments


bottom of page