top of page

And back again

Da var vi tilbake i Dubai igjen. Om tiden går fort til vanlig gikk den iallefall enda fortere da vi var i Abu Dhabi, men en fin tur var det likevel. Jeg tok meg litt bloggefri (les: vi måtte betale for Wifi, og det gadd jeg seff ikke), så beklager stillheten her, men satser på å få slengt opp noen bilder fra helgen i morgen.

Før jeg startet jobb i ettermiddag gikk det opp for meg at jeg har gjort ikke mindre enn 5 løpeøkter denne uken, så før jeg stakk på jobb tok jeg like gjerne noen intervaller oppe i 38ende, bare fordi jeg kunne liksom. …og fordi jeg likevel måtte vaske håret 😉


photo 1

photo 2

Nå har jeg nettopp kjørt mamma og pappa til flyplassen, og istedet for å tenke på at det er trist som faen, vil jeg heller tenke på hvor heldig jeg er som har to friske, snille foreldre som liker å dra på ferie til Dubai, og som snur seg sju ganger for å vinke på ny etter at vi har sagt hadet.

♥ ♥ ♥

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page