top of page

Alle gode ting

Jeg måtte grine litt i morges. I går kveld reiste nemlig mamma tilbake til Norge, og det var mildt sagt vondt å våkne opp å se at sengen hennes var tom. Men jeg prøvde å tørke tårene, og heller tenke på hvor heldige vi er som har hatt henne på besøk så lenge- og hvor heldige vi er som får både henne og pappa på besøk igjen i vinterferien. Det er 3 uker til liksom 😉

Det ble en liten joggetur på meg i morges, og det hjalp i alle fall på humøret! 30 minutter var mer enn nok, og det var så gøy. Men fy søren jeg blir fort sliten ass! Flaks at jeg har vognen så jeg har noe å “skylde” på når jeg løper så sakte.


Resten av dagen har jeg ligget på sofaen med Kaia på brystet. True story. Hun ligger der as we speak også og det finnes ingen bedre følelse. Så jeg griner ikke lenger altså 😉

God helg fininger, snaiks

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page