top of page

Alenemamma for en helg

Ian har vært i Oslo og forelest for AFPT i helgen, så jeg og Kaia har vært alene hjemme- for aller første gang! Og det var litt big deal for meg altså. Så big deal at jeg ikke har nevnt det på hverken blogg, Instagram eller Snapchat.

Hvorfor spør du? Jo nå skal du høre. Jeg har ikke våget i frykt av at noen skal lese at jeg er hjemme alene, og komme å angripe meg og Kaia. Så paranoid blir man altså når man er mamma. Før da Ian reiste bort var det såvidt jeg låste døren, denne helgen har jeg låst med både nøkkel og sikkerhetskjede for å si det sånn!

Men det har gått over all forventning altså! Jeg har ikke vært så mørkredd som jeg fryktet jeg skulle være, og det har vært lettere å være mamma når jeg bare har hatt meg selv og Kaia å tenke på. Ikke det at Ian krever så masse til vanlig da, men når han er hjemme er det (merkelig nok!) ikke like aktuelt med sjokolade til middag. I går hadde jeg altså speilegg før jeg spiste sjokoladen, bare så det er sagt 😉

Selv om vi har klart oss bra gleder jeg meg veldig til å få hjem den store elsken min. Det er godt å kjenne at man savner hverandre, men en helg er nok ass! Heldigvis kommer han om bare noen få timer. Så jeg prøver å sove litt jeg sånn at det går raskere til han er her!

Gudd nait!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page