top of page

AFPT Convention 2016

Da var AFPT Convention over for denne gang, og for en helg det har vært! Selv om jeg ikke har fått med meg en tiendedel av foredragene en gang så er hodet proppet med info, inntrykk, og nye bekjentskaper!

Foredragene startet allerede fredag etter lunch, og jeg fikk treffe igjen både Camilla og Maren. Camilla holdt ett supert foredrag om hvordan man lykkes på sosiale medier, og jeg fikk hjemmelagede boller og en boks nugatti av henne. Elsk! Etter forelesningen hennes fikk vi snakket litt om alt og ingenting, og slo fast at vi virkelig skulle hatt mer tid til denslags.

På fredagen foreleste også Silje Mariela, og dette var som nevnt foredraget jeg hadde sett mest frem mot. Silja Mariela fortalte ærlig om medaljens bakside i en verden hvor alt tilsynelatende handler om å se bra ut, og gav tips om hvordan man kan få resultatet uten å føkke opp hode eller hormoner.Hun hadde så mange gode poeng, og når ett av punktene hennes var å spise sjokolade så kan jeg jo ikke annet enn å si at jeg var fornøyd med foredraget 😉

På lørdag var det jeg og Ian sin tur å forelese. Ian hadde kun en halv tallerken til frokost, så da forstod jeg at han var litt nervøs. La oss bare si at han ikke hadde noe å være bekymret for, for han var og er en total pro når det kommer til foredrag ass. Jeg derimot var nesten mer nervøs for hvordan det skulle gå med Kaia mens vi stod på scenen, men hun timet det perfekt og sovnet ti minutter før foredraget startet, og våknet 10 minutter etter at vi var ferdige. Har jeg nevnt at jeg elsker den ungen?

Vi snakket om trening i små grupper, dvs trening med 2-6 personer, ett konsept alt for få personlige trenere utnytter seg av- mener vi da. Det var strengt tatt Ian sin forelesning, men jeg fikk lov til å snakke litt jeg også. Jeg blir nok aldri komfortabel med å gjøre sånt, men det er for det første helt sinnsykt at jeg fikk muligheten, og desto sykere at jeg våget! Det hadde ikke skjedd for ett par år siden for å si det sånn!
Midt i det hele hadde jeg avtalt med en online kunde som ikke bor langt fra Gardermoen at jeg skulle trene henne og noen venninner. Noen ja! Intet mindre enn 24 jenter (pluss tilskuere!) fikk jeg herse rundt- på en freaking gård! Vi snakker slegge og traktordekk i herlig symfoni med kettlebells og Eleiko-stenger. Herregud så rått! Og snakk om å komme til dekket bord da! Jeg sendte øvelsene vi skulle gjøre til Mari Aurora dagen før, og da jeg kom frem hadde hun gjort klart alle stasjonene med nummer og det hele. Goodiebags til deltakerne hadde hun også fikset med blant annet løk, gulrøtter og rødbeter som var plukket samme morgen. Fy søren så kult!

Lørdag ble avsluttet med god middag og godt i glasset, men klokken halv 11 var det natta for denne frua 😉
I dag fikk jeg trent litt på morgenkvisten, og det gjorde godt for skrotten etter to dager med lite av denslags. Foruten i går da jeg holdt på å dø i Bootybuilderen da (ref. Instagram). Det ble 10 x 10 med knebøy og skulderpress, og én ting er sikkert: den økten var mye lettere da jeg gjorde den i gravid tilstand etter fjorårets Convention!

For å toppe helgen fikk jeg endelig møte fine Annema som jeg har blitt både kjent med og glad i via Instagram og Snapchat. Så da hun og fineste lille Theo kom på hotellet i dag følte jeg at jeg skulle treffe igjen en gammel venninne tross at vi aldri har møtt hverandre før. Man kan si hva man vil om sosiale medier, men jeg er jammen glad for at de finnes!


I morgen går turen tilbake til ørkenen! Jeg skulle veldig gjerne vært lenger i Norge, men det skal bli godt å pakke ut av kofferten også etter over 5 uker på reis!

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page