top of page

Abstinenser

Vanlig mat. Wi-fi som funker. Tung trening.

Det er hva jeg har lengtet etter de siste dagene (..og så mamma og pappa da, men det er liksom så selvklart at det ikke trenger å presiseres). I går fikk jeg iallefall tilfredstilt to av de ovenstående punktene. Vi har nå reist tilbake til Saigon og fått nytt hotell, hvilket heldigvis betydde bedre Wifi. Jeg spiste også det som må være den beste biffen in the history of the world til middag, og sovnet deretter med ett stort smil om munnen.

Nå har vi til og med fått gjennomført vår siste trening for 2013, og selv om den ikke ble så tung som ønsket var det iallefall godt å få rørt litt på skrotten. Dessuten satte gårdagens 10 runder av Cindy (5 pullups, 10 push-ups og 15 air squats) sine spor de også, så det er jo sjangs for at dagens høyrep-hotelltrening har en liten effekt den og 😉


photo

Har forresten lyst til å lage en slags nyttårskavalkade med tilbakeblikk på 2013, men det ser mørkt ut for at jeg kommer til å rekke det idag. Det er travelt å være på ferie ass, og selv om vi ligger hele 6 timer foran dere ligger jeg laaaaaaangt etter med jobben med å pynte meg til i kveld.

Vi blogges mer i 2014!!! WOW! Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page