top of page

About peeing on a stick

Ok, det er mulig dette ikke er særlig interessant lesning for dere, men jeg har bare så lyst til å fortelle dere hvordan jeg fant ut at jeg var gravid. Ikke det at jeg fant det ut på en “ny” måte altså, jeg tisset på en pinne jeg som alle andre, men det var bare hvordan det hele skjedde som var litt utenom det vanlige.

Jeg har det siste halve året vært så heldig å få trene en kvinne som er ganske (les: veldig) høyt oppe i kongefamilien i Ajman. 2-3 dager i uken kjører jeg altså til palasset (!) hennes, passerer militærvaktene som står i porten, og trener henne i hennes private gym. Bare sånn at dere får settingen liksom, dette er ingen vanlig hjemmetreningskunde. Det som derimot er ganske vanlig er hun selv. Eller vanlig og vanlig, hun er iallefall en helt normal kvinne som synes sjokolade smaker like godt som oss, og har dager der trening er pyton. Det er nettopp det som er det kule med å få komme så tett innpå disse VIP-folkene. Selv om de har penger så det tytet ut av ørene, så er de snille og det går an å prate med dem som med en hvilken som helst venninne.

Å dele med henne at jeg f.eks var øm i puppene føles derfor helt normalt, og da jeg rundt påsketider nevnte dette for henne spurte hun meg om jeg var gravid. Jeg hadde ikke gått over tiden noe særlig, og min menstruasjon har alltid lekt sitt eget liv, så tanken hadde egentlig ikke streifet meg. Jeg tror ikke det, svarte jeg, og hun lurte på om jeg hadde tatt en graviditetstest. Det hadde jeg selvsagt ikke, så hun tok en telefon, og jeg kødder ikke, fem minutt etterpå kom det en fyr som gjennom vinduet leverte en pose fra apoteket med en graviditetstest.

Hun gjorde ferdig markløftene sine og sa “now I rest, you go pee”. Ok tenkte jeg og gjorde som hun sa. Da testen viste positivt ble jeg så paff at vi kan trygt si at hun ikke fikk fullført sin treningsøkt den dagen- hodet mitt var ett heeelt annet sted 😉


IMG_5055 (1)

Så ja, jeg kommer pretty much til å si at ungen er halvt kongelig på grunn av dette. Neida. Joda. Neida 😀

Håper dere har en fin søndag. Jeg fikk kansellering i morges og kunne derfor sove lenge- DIGG!

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page