top of page

Høst

Jeg føler nesten at jeg har fått opplevd 3 årstider på de snart 3 ukene jeg har vært hjemme i Norge. I starten fikk jeg smak av sommer med strandliv (les: én dag på stranden), bading i sjø og sene kvelder på altanen med mamma og pappa. Vinterfølelsen kom da vi gikk over Besseggen og så både gammel og ny snø (!), og nesten frøs rompa av oss i 4 grader. Og nå ser høsten ut til å ha kommet for fullt.

Vind og vær gjorde iallefall at jeg ikke fikk lyst til å gjennomføre min planlagte løpetur idag, og siden jeg ikke fikk tid til å dra til treningssenteret før vi fikk middagsbesøk, fikk det bli en kjapp økt med romaskinen i kjelleren istedet.

Det ble 4 runder av 500m ro etterfulgt av 30 burpees med rundestart hvert femte minutt. Altså ikke mer enn 20 minutt totalt, men det var akkurat nok til å øke apetitten til middag med ett par hakk (ikke det at jeg ikke vanligvis har apetitt da, men..).


IMG_5015.JPG

Nå er jeg i seng, nesten litt smånervøs for hva som venter imorgen. Da skal jeg nemlig til Lagård Ungdomsskole for å holde ett lite foredrag om hva som er sunt å spise. Wish me luck!

God natt 🙂

2 views0 comments

Comentarios


bottom of page