top of page

Hæpi :-)

Fy søren så heldig jeg er! Dagen igår var helt magisk, og jeg er så takknemlig for at jeg har møtt så mange flotte jenter i Dubai. For ett år siden visste jeg jo knapt hvem noen av disse var, og igår stelte de istand en dag til meg som var så fin at jeg ble rørt til tårer jo! Hæpi 🙂


1 stk heldig og glad Inger


Vi startet med fredagsbrunch og alt det innebærer, og forsatte til ett utested på en strand (det var her gledestårene kom!) før vi avsluttet kvelden på taket av Jumeirah Beach Hotel. Der var det okei utsikt over Dubai 😉

Bildebombe, here we go:


forsiktig posering i starten....and so it beginsthat’s more like it!se der ja 😉now we’re talkingog så fikk jeg kake!så kom vi frem til stranden- nydelig!fiiiiiiint 🙂fin gjeng


Nå er jeg klar for en dag på stranden med min kommende mann! Han hadde også hatt en ganske hard kveld igår, så det tok litt tid å få ham ut av sengen idag, men nå tror jeg vi er klare til å komme oss av gårde!

Later party people! 🙂

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page