top of page

Wod

Jeg hadde tenkt til å trene i går jeg, men når man sover til lunsj, og så finner ut at man skal rydde i alle skap i hele leiligheten, vel da blir det ikke mye tid til denslags. Altså, jeg kunne jo fint klemt inn en økt, men gadd ikke. Og siden ryddeprosjektet mitt forsatte i dag (herregud så mye rot som får plass i en relativt liten leilighet ass!) var jeg nære på å skippe trening i dag også. Men så kom jeg på at jeg screenshottet en av Pia’s økter her om dagen, og dermed var det bestemt.

5 runder av: 15 deadlifts @ 40kg 12 hang power cleans @ 40kg 9 front squats @ 40kg 6 push jerks @ 40kg

Jeg hadde lyst til å unnskylde meg med at jeg er gravid, og gi meg på runde 3, men nå er jeg selvsagt glad for at jeg gjorde alle rundene. Dere vet, it’s fun when it’s done og sånt 😉

Ian har påpekt flere ganger at jeg ikke må komme så høyt i puls når jeg er gravid, og det har han jo rett i, så det var ikke med livet som innsats at jeg kjørte på. Jeg hvilte en del mellom rundene (les: snapchattet i pausene- as one does!), og var ferdig etter 16.55 min. Godt nok for meg og lille bebis det ass 🙂

I kveld kommer endelig Ian hjem, og å si at jeg gleder meg er en underdrivelse! Lykke..

Håper dere har en fin kveld,

Snaiks

3 views0 comments

Comments


bottom of page