top of page

Mat

Først og fremst: pappa, du trenger ikke lese dette innlegget.

Han synes nemlig det er helt rart at dere finner det interessant å lese hva jeg trener og spiser hver dag. Men jeg har iallefall ved flere anledninger fått spørsmål om hva jeg spiser i løpet av en dag, så here we go:

Frokost: Ingenting.

Eller det vil si, jeg spiser jo frokost jeg som alle andre, men jeg spiser det bare ganske sent på dagen. Som idag f.eks, ble det frokost kl halv 4. Det var mest pga jeg har jobbet hjemme hos folk og ikke fikk tid til å spise før. Vanligvis spiser jeg mitt første måltid kl 13-14 ish.

Før dagens første måltid slinker det ned en real dose kaffe. Jeg tviler på at det hadde vært like lett å leve etter periodisk faste om jeg ikke fikk kose meg med kaffe hver morgen. Men Ian gjør det jo, og han har aldri hatt en dråpe kaffe i sitt liv.

Lunch: Standard frokost/lunch er 1 stk grillet kylling, 1 boks gulrot-sticks og hummus. Da blir jeg mett, det smaker godt, og jeg slipper å lage det selv siden jeg bare løper over veien til butikken.


Den vakre SHP-tallerkenen her viser ikke hele mengdene, omtrent halvparten av kyllingen forsvinner jo mens jeg står og renser resten 😉 Men det her spiser jeg altså omtrent hver dag. Seriøst, til og med de som jobber på butikken har kommentert det flere ganger. Kanskje jeg burde variere maten litt? Noen ganger har jeg fersk ananas til dessert, og noen ganger ikke. Det får være nok variasjon 😉

Avhengig av når jeg spiser første måltid, og når på dagen jeg trener, har jeg kanskje ett mellommåltid. Det blir oftest noen nøtter eller kokte egg. Kokte egg liker jeg best, for da blir jeg mett!

Middag: Hva jeg spiser til middag varierer veldig. Ofte spiser vi ute og da har vi visse favorittresturanter vi går på. En av dem er jo sushibuffeten, og da spiser jeg sushi til den store gullmedalje. Ellers har vi også lagt vår elsk på “Texas Roadhouse” som har kjempegod og rimelig biff. Da blir det biff, grønnsaker og coleslaw.

Dersom vi lager mat hjemme blir det taco så ofte som mulig. Jeg elsker taco og kunne spist det hver dag dersom det var opp til meg. Ian liker godt stekt laks og kremet spinatstuing, så det er også en gjenganger hos oss.


Siden jeg spiser få måltider blir porsjonene store, og jeg forsyner meg som regel to ganger. Bildet over er med andre ord bare halvparten av hva jeg normalt ville ha fortært i løpet av en tacomiddag.

Det er også mer regel enn unntak at jeg spiser sjokolade. Det er en (u?)vane jeg har begynt med etter at jeg sluttet å drikke brus. Da er det sjokoladen nedenfor den beste Dubai har å by på (iallefall når det gjelder mørk sjokolade). Den har hasselnøtter i seg, så om jeg legger godviljen til blir det nesten som å spise Freia Helnøtt 😉


Trenger jeg å presisere at jeg spiser opp hele når jeg først starter?

Snaiks!

8 views0 comments

Comentarios


bottom of page