top of page

Kry

I dag fikk jeg en random mail fra damen som har hooket meg opp med VOSS water UAE der hun gratulerte meg med siden i ukebladet Timeout Dubai. Jeg takket og sa jeg ikke engang visste at vi skulle være i noe blad, og tenkte at det sikkert var en slags reklamegreie for SHP. Så da hun sendte meg tilbake bildet under, ble jeg både lettere overrasket og litt kry. Bildet var fra en liten photoshoot jeg gjorde i sommer, og hele greia hadde faktisk gått i glemmeboken.

“UAEs Toughest Females” står det på fremsiden av bladet, og saken inneholder 15 portrettbilder av jenter som bor i Dubai, og som driver med ulike idretter; alt fra poledansing og zumba, til MMA og jiu jitsu. Jeg “representerer” fitness, noe jeg ikke er sikker på er den beste beskrivelsen, men siden fitness kannety så mangt kan det vel gjelde en litt over middels treningsinteressert jente som liker å løpe av og til og å løfte på tunge ting.

Det som var litt kult var at Ian plukket med seg bladet fordi han ville se “hvem som var tøffere enn Inger”, og dermed ble nok han også litt forfjamset da hans egen ball and chains plutselig stod der på en egen helside 😉


Women In Sports

Kult, eller hur?

XOXO, wannabefitnessmodel ingerindubai 😉

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page