top of page

Når du får en personlig hilsen fra selveste Alejandro Fuentes om å spre det gode budskap om at han har laget ny musikk, så bare gjør du det liksom. Og når sangen hans er som tittelen, helt RÅ, så blir det en no-brainer.

Vi var så heldige å få møte og høre Alejandro sa vårt gode vennepar Kine og Espen giftet seg sommeren 2013, og jeg hadde løyet om jeg sa jeg ikke var starstruck. ..noe stakkars Alejandro sikkert ble veldig klar over da undertegnede hadde fått én kopp for mye kaffe og Baileys 😉 Om jeg husker rett drakk han opp min siste kopp, men det er mye mulig det var omvendt.


IMG_0089

Anyways, hør hans nye låt RÅ her. Jeg har den på iPoden allerede og skal straks teste om den egner seg til løping.

Snaiks 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page