top of page

15.4

Jeg skal være helt ærlig med dere: jeg er flau over hvor dårlig jeg gjorde det på forrige ukes økt i Crossfit Open. Og plis ikke bli sinte på meg for å føle det slik- jeg fikk nemlig kjeft på Instagram sist uke da jeg klagte på resultatet på 15.3.. Jeg fatter jo at det kan være provoserende å klage på at man “bare” klarte 20 muscle-ups på en økt, når det er en øvelse mange ikke klarer én repetisjon av en gang. Men altså. Denne uken. Jeg fikk 35 repetisjoner på en økt som de fleste på mitt nivå iallefall fikk mer enn 70 reps på, og da er det lov å ikke være fornøyd ass.

FYI så var økten som følger:

8 min amrap 3 HSPU 3 cleans @ 56kg 6 HSPU 3 cleans @ 56kg 9 HSPU 3 cleans @ 56kg 12 HSPU 6 cleans @ 56kg etc.

Nei, man kan ikke være flink på alt, men det som ødela for meg var de håndstående pushupsene, og det som er så frustrerende er at jeg er relativt sterk i press over hodet- bare tydeligvis ikke når hele meg er opp ned.

Anyway, jeg overlever nok en dårlig økt altså, og er herved ferdig med å syte 😉

Jeg gjorde forresten økten på en crossfitboks i Ajman av alle steder! Jeg har nemlig en kunde (les: prinsesse) som jeg ser for in-home trening i Ajman, så det passet fint. Og så var det koselig å treffe søte Mikko igjen 😉

Ha en fin dag partypeople, og thanks for listening to my whining 😀

1 view0 comments

Comments


bottom of page