top of page

15.3

I dag er jeg støl i lårene og har triggerpunkter (?!) i hendene. Det er fordi jeg i går, en smule jet-lagged etter reisen hjem fra de franske alper, kavet meg bort til crossfit Lifespark for å gjøre ett forsøk på den tredje Open-økten.

15.3 bestod av å gjøre så mange runder som mulig av 7 muscle ups, 50 wall-balls og 100 double unders på 14 minutter.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var litt bekymret for muscle-upsene. Altså, dette er jo en ganske vanskelig øvelse, så det er jo liksom greit å ikke være så flink på det, men jeg bare kjente at jeg burde være flink på det ettersom jeg i en periode gjorde muscleups både titt og ofte. Problemet er bare at sist jeg gjorde en muscle up var lenge før jul. Sånn ca.

Det viste seg at denne delen av økten gikk bedre enn forventet faktisk. De der wall-ballsene derimot..

Fyfan ass, i slutten delte jeg det jo for pokker opp i 3-ere og 4-ere. Det var seriøst like før jeg gav opp! Meeeeen jeg holdt ut i 14 minutter og endte opp med en score på 320 reps. Hvilket i og for seg er greit altså, jeg bare skulle ønske jeg hadde gitt litt mer gass på de der wall-ballsene..

I dag lot jeg Ian få bestemme hva jeg skulle trene, og han foreslo at jeg skulle gjøre økt 14.5 fra fjorårets Open. Fy f**n!!! Jeg hadde glemt hvor grusom den økten var ass! Og så ble det jo ikke akkurat bedre av at jeg gjorde den 2 minutter treigere enn i fjor! Damn, tenk at han ville meg så vondt! Kanskje han ikke liker meg lenger?! :-O

Neida. Joda. Neida 😉

3 views0 comments
bottom of page