top of page

15.2

I morgen (eller er det i natt?) annonseres den tredje økten i årets crossfit Open, og jeg kom på at jeg har glemt å fortelle dere om hvordan det gikk da jeg gjorde den andre, 15.2, før vi reiste sist uke.

15.2 viste seg å være en reprise av 14.2 fra fjorårets Crossfit Open, og hvordan det gikk kan dere se her. Jeg hadde litt starttrøbbel i fjor kan man si, men klarte til slutt å få inn 114 reps på økten som gikk ut på å hvert tredje minutt for så lenge som mulig fullføre 2 runder av overhead squats og chest to bar pulllups. Antall OHS og pullups per runde økte etter hvert 3. minutt, slik som dette:

0-3 minutt: 2 runder av 10 OHS + 10 chest to bar pullups 3-6 minutt: 2 runder av 12 OHS + 12 chest to bar pullups 6-9 minutt: 2 runder av 14 OHS + 14 chest to bar pullups

…osv til man ikke klarte å fullføre 2 runder i løpet av de 3 minuttene.

Det gikk opp for meg like før jeg startet at jeg ikke hadde gjort chest to bar pullups siden DFC (dvs siden lenge før jul!), men det var jo for seint å gjøre noe med det da, så jeg gjorde en halvhjertet oppvarming og satte igang. 

133 repetisjoner senere var tiden min ute, men jeg var kjempefornøyd med forbedringen siden sist år. Min score er absolutt ingenting i forhold til flinke crossfittere, jeg er fullstendig klar over det, men jeg bruker the Open for å se om jeg kommer noen sted med treningen min, og det får jeg vel si at jeg har da. Uten å engang trene spesifikt på det.. #snikskryt 😉

Kjenner nesten jeg er litt spent på hva 15.3 blir. Men bare nesten 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


bottom of page