top of page

90 min jogg

Det skjer ikke ofte at jeg jogger (tror jeg har jogget 2 ganger siden 10 km løpet i februar) men idag hadde jeg ikke lyst til å være inne å trene, så det ble istedet en fin joggetur med Marie i nydelig Norge- vær 🙂

Vi startet med innstillingen om å ta turen som den kom, og da vi kom dit vi hadde tenkt å slutte, gikk det jo så greit at vi like gjerne fortsatte litt til. Det ble totalt 90 min jogg i snakketempo 😉


20120621-215123.jpg

Jeg er jo som dere kanskje vet egentlig ingen jogge-jente lenger, men må innrømme at det var ganske digg å løpe idag. Tror nok godt selskap og den vakre norske naturen er litt av grunnen til det! Godt var det iallefall 🙂

Ha en fin kveld!

PS! Det var noen som spurte hva brukernavnet mitt er på Instagram, og det er jo noe så spennende som ingerindubai 😉

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page