top of page

9 maskiner vask senere

..og ting begynner å komme litt på plass her hjemme i Dubai. Dagen i dag har stort sett gått ut på å pakke ut, vaske klær og å rydde, men siden jeg har et snev av Monica i meg så synes jeg faktisk det er gøy å holde på med slikt. Særlig siden vi kom hjem til en ren leilighet i natt, så jeg slapp liksom å begynne å skrubbe gulv med det første. Og så har jeg lydbok i ørene mens jeg holder på, og da blir til og med bretting av sokker utholdelig.

Trening utgikk til fordel for å få orden i sysakene, men jeg har til gjengjeld spist sunnere i dag enn jeg har gjort på 3 måneder. Ok, jeg har ikke spist såå dårlig på ferie altså, det ble bare litt mye ekstra den siste uken i Oslo.

På fredag kom jo Helene med en godtepose til meg på størrelse med en skolesekk, og jeg jobbet med den i 2 dager før det endelig begynte å minske på søndagen. Og i går toppet jeg det hele med sjokoladekake som lunch, og en hel pose Smash til middag, så at vi i dag fikk sunn mat levert på døren passer meget, meget bra. Jeg har jo spist sjokolade i dag også da (errday), men i litt mer fornuftige mengder enn det som har vært tilfelle den siste uka 😉


Foruten litt dårlige matvalg gikk turen i går veldig bra. Kaia som pleier å sove i 12-draget timet det til å sovne omtrent i det vi satte oss på flyet litt før halv 3, og jeg og Ian fikk slappet av noen timer. Det betydde i midertidig at hun sov til klokken halv 6 norsk tid som er halv 8 Dubai-tid, altså alt annet enn optimalt, men det gikk seg til på et vis. Da vi kom til leiligheten var hun jo så gira for å se alle lekene sine igjen, så jeg og Ian startet like gjerne på utpakkingen. Da klokken var 03.15 sovnet vi alle mann, og jeg kjenner at det skal bli godt å legge seg til en litt mer normal tid i kveld.

Og apropo, nå er klokka snart ti, så jeg logger av.

God natt 🙂

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page