top of page

7 km på mølla

Det er altfor varmt for denne frøkna å løpe ute i Dubai for tiden, noe jeg fikk bekreftet da jeg prøvde meg på litt ute-jogg sist fredag, så fra nå får jeg helt enkelt legge løpeturene til mølla. Det er digg å ha vann tilgjengelig, samt ett håndkle til å tørke bort svetten med, men fy søren det tar på mentalt når ikke omgivelsene endrer seg og man ser samme landskap hele tiden. Nå er jo forsåvidt ikke utsikten fra 38ende etasje med både palmen og Burj Khalifa innen rekkevidde det verste man kan hvile øynene på, men det er ganske mye mer digg å løpe ute og la seg distraheres av alt som skjer rundt.

Jeg tenkte å løpe 10 km, men stoppet etter 7. Delvis for at jeg var sliten, men mest for at jeg kjenner litt tendens til det jeg tror er bekkenløsning, og derfor ville jeg ikke fortsette å provosere frem mer smerte. Men 7 km på 12-12,5 km/t er vel ok for en preggis, er det ikke?


Tror jammen jeg kan skryte på meg en baby-bump også nå, eller? Kall meg gjerne overfladisk, men jeg gleder meg til jeg får skikkelig mage ass, ikke bare ser lubben ut 😀

Håper dere har en fin fredda, vi skal snart til mallen for å kjøpe blant annet ny bikini til en viss person som har for store pupper for de gamle bikiniene.. *kremt*

Snaiks!

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page