top of page

5 års jubileum

I dag er det 5 år siden vi åpnet døreneSHP. Ian skrev en kort, to the point point tekst på Instagram og Facebook der han takket alle kunder og alle som er eller har vært innom SHP-teamet i løpet av disse årene, og jeg begynte å grine. Så jeg vil takke Ian, ikke for at han fikk meg til å ta til tårene, men fordi det uten ham ikke hadde vært noe SHP å feire. Jeg er selvsagt også veldig takknemlig for alle som er og har vært en del av teamet, men jeg er først og fremst glad, og så sinnsykt stolt over den mannen og ballene hans 😀

Gratulerer Ian, og takk for at du har skapt en hverdag for oss der vi kan spise lunch sammen hver dag, og jeg selv kan få bestemme når mammapermisjonen er over. Aj elsk ju!


Here’s to another 5 years 😀

1 view0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page