top of page

40 chins @ 10 kg

Jammen ble det ikke en dagens i dag også! Det hadde jeg aldri trodd, men jeg fikk faktisk tid til en (meget bra til og med!) treningsøkt til tross for alt det andre som var på dagens agenda. Mulig jeg må sitte på flyet i natt/i morgen med gangsperr i både lår, rygg og rumpe, men isåfall er det verdt det.

Litt av grunnen til at treningen ble av idag er at jeg fikk selskap av Candice. Selv om det ble litt småprat mellom settene, var vi svært effektive, og fikk most mange muskler på kort tid. Så sliter dere med treningsmotivasjonen: få dere en treningspartner! 🙂Som overskriften lyder bestod økten av en del chins. Vi kjørte nemlig min jegtrenerikkechinsjegtrenerbein-kamuflasjeøkt!

4 x 6 strak mark @ 85 kg 3 x 8 bulgarsk splittbøy @ 50 kg 2 x 10+10 hofteløft @ 90 kg

..ooog, med 4 stk chins med vektvest mellom hver beinøvelse ble det totalt 40 chins på det! Ikke så værst om jeg skal få si det selv 😉

Nå må jeg pakke! Klokka er 22.48 og jeg har ikke så mye som funnet frem kofferten! Men med sjokolade i magen bør dette gå som en lek! …vet ikke helt hvordan sjokolade skal hjelpe mot koffertpakking egentlig, men godt var det iallefall 🙂

Snaiks!

2 views0 comments

Comments


bottom of page