top of page

4 runder

…istedet for 3, og med 43 kg i stedet for 40 kg på ground to overhead, og 2 x 16 kg på gående utfall i stedet for 2 x 12 kg. Utenom det så dagens økt ut omtrent som denne:

Som nevnt tidligere har jeg fått hele to stk til å kaste opp (!!!) av å gjøre denne økten, men så grusom er den altså ikke. Jeg hatet litt i dag, men var langt fra å se frokosten i revers for å si det sånn. Kanskje jeg ikke er flink nok til å presse meg selv? Jeg kjente iallefall at jeg hadde mer å gi da det hele var over etter 25 minutt og 47 sekund, så jeg må nok ha enda ett forsøk slik at jeg iallefall kommer sub 25 minutt.

I skrivende stund har vi akkurat kommet hjem fra en bedre middag- jeg, Ian, Valentino-vesken min og ett vennepar av oss. Good times 🙂

Håper dere har en fin kveld! Snaiks

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Yorumlar


bottom of page