top of page

4 down, 3 to go

Igår var helt awesome! Idag ringte klokken kvart på 6, og kl ti på 8 hoppet jeg i bassenget for å gjøre økt nr 4 i Dubai Fitness Challenge.

Så raskt som mulig skulle vi gjøre 7 runder av 50 m svømming + 15 wall balls. Svømming er virkelig ikke min sterkeste side, og jeg var veldig usikker på hvor mye jeg skulle presse meg på svømmedelen. Men jeg fikk en ok tid og er vel bare mest glad for at det er over.

Men dere, det jeg egentlig ville si er TUSEN TAKK for alle lykkeønskninger! Både her og på Instagram! Jeg tror det må ha hjulpet for jeg kjenner meg ganske så fornøyd med innsatsen igår! Jeg har selvfølgelig lite å stille opp med mot de flinke crossfitterne som har fløyet inn for anledningen, men jeg tørr faktisk påstå at jeg gjør det ganske bra mot de “lokale” 😉

Eksakt hvordan jeg ligger an vet jeg faktisk ikke, for av en eller annen grunn har ingen leaderboards blitt offentliggjort

Har ingen aning om hvorfor. Og jeg skal oppdatere dere bedre med bilder og greier når jeg har litt mer tid, men enn så lenge får dere ta til takke med meg og den nyinnkjøpte badedrakten- lettere trøtt i trynet kl 6 imorges 😉


Snaiks!

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page