top of page

3K challenge

Dere vet hun prinsessevenninnen min som tok meg med på ferie til Los Angeles? Vel, hun har startet eget gym i Dubai, ett meget kult og stort crossfitgym. Gymmet hennes har den siste uken arrangert en aldri så liten 3K challenge, og jeg hadde intet annet valg enn å prøve.

De av dere som har god hukommelse husker kanskje at jeg for ca 2 år siden løp 3 km relativt ofte, og det var nettopp på grunn av henne. På den tiden var jeg PT’en hennes, men det var like ofte at det var hun som utfordret meg i gymmet, og denne 3 kilometeren ble en av våre felles “favoritter”. Så da Crossfit Alioth annonserte utfordringen sin måtte jeg helt enkelt prøve for gamle dagers skyld.

Men altså, det skal jo også nevnes at de 3 beste får en iPhone 6, og jeg har kjempelyst til å vinne en til mamma. Hennes mobil er nemlig så gammel at jeg ikke engang husker navnet på den, og den er nærmest ubrukelig.

Jeg har ikke løpt 3 kilometer på tid siden lenge før jeg ble gravid så jeg visste det ville bli slitsomt, men inn i h******e så grusomt det var. Vi måtte nemlig løpe på en Trueform Tredemølle, og det er døden sammenlignet med en vanlig. Man driver den selv, som ett føkkings hamster, og når man blir sliten er det så mye vanskeligere å presse seg selv. Jeg testet på vår tredemølle tidligere i sist uke, og ble ferdig etter 13 minutt og 15 sekund. Det er jo skikkelig dårlig i forhold til for 2 år siden da jeg klarte å komme under 12 minutt, men det skulle vise seg at resultatet på Trueformen ble enda verre.

16 seige minutt og 22 sekund tok det meg, og det var pain fra start til slutt. Jeg startet så aldeles for raskt, og gikk helt i veggen før jeg hadde komt halvveis. Når jeg tenker meg om er jeg faktisk imponert over at jeg holdt ut helt til slutt, og ikke gav meg etter den første kilometeren liksom.

Dette var på lørdag. Til tross for ett resultat som jeg var langt fra fornøyd med så lå jeg an til andre plass. Men det var egentlig mest for at veldig få jenter hadde prøvd. Fordi jeg visste at flere jenter kom til å løpe, samt at jeg var misfornøyd med eget resultat, bestemte jeg meg for å teste på ny i dag.


Tror dere at jeg klarte å forbedre tiden min eller?

Åh lol, jeg gjorde jo ikke det! Jeg klarte å pace meg mye bedre i dag, men hadde ikke sjangs! Så jeg får nok bare innse at jeg ikke akkurat er i konkurranseform for tiden! Når det er sagt er jeg (utrolig nok) supergira på å løpe mer 3 kilometre- på vanlig tredemølle vel og merke 🙂

Enn så lenge er jeg på 3. plass, så har jeg flaks blir det ny telefon på mamma likevel. Men jeg kjøpte litt klær fra Lulu Lemon til henne i dag sånn i tilfelle 😉

Wish us luck!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page