3D trening og båttur

Jeg har ventet på at denne uken skulle komme lenge, og nå er den plutselig nesten over. Selv om vi i planleggingen gikk inn for å ikke ha for mye på planen, så går dagene i ett og tiden bare flyr av gårde. Jeg rekker jo ikke engang å oppdatere bloggen om hva vi driver med, og det var jo også noe jeg hadde tenkt til.

Så, for å komme à jour med de siste dagene kjører jeg en aldri så liten recap av hva vi har gjort siden mandag- i bildeformat 😉

Tirsdags morgen startet med 3D trening. Det er lenge siden Ian fikk sansen for denne treningsformen, og jeg har jo blitt litt inspirert til å teste selv, men samtlige øvelser vi gjorde var nye for meg. Enda gøyere var det jo å få teste den i godt selskap med denne gjengen 🙂

Etter treningen bar det bånn gass hjem for å skifte og pakke, for vi skulle på båttur! Jeg lar bildene tale for seg, men vil påstå at dette var en over middels digg ettermiddag 😉

Gårdagens treningsøkt var med kettlebells og medisinballer. Turkish getups, kettlebell swings og ulike kast med ball stod på menyen. En av balløvelsene var ballslams (digger den øvelsen!), og det var i alle fall noen som tok godt i for en av ballene sprakk! Jeg trodde det skulle litt til for at det skulle skje ass, men det bekrefter vel bare at det er en sporty gjeng vi har med å gjøre.

På kvelden dro vi til Atlantis for å spise. Kaleidoskope er en av våre favorittbuffeter med bra utvalg til en rimelig penge, og så er det jo et ganske okei hotell å ha vært innom også. Jeg vet ikke med de andre, men jeg spiste meg mettere enn mett og gikk rett i matkoma, men det var totally worth it 😉

Sånn! Da tror jeg jammen jeg var i mål med tidenes bildebombe!

..there’s plenty more where that came from 😉

Snaiks!

#treningsturtilDubai

0 views

© 2019 By Inger in Dubai

  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Facebook Icon
Inger in Dubai Logo 1.png