top of page

33 biter sushi

Du vet du spiser sushi ofte når personalet lager ekstra av favorittbitene dine på sushibuffeten uten at du engang trenger å spør etter dem!


Travel dag på jobb idag, hvilket resulterte i en noe sen frokost på meg. La oss si det sånn; barne-tv var ferdig før jeg fikk i meg dagens første måltid! Valget falt på sushi (gjett om jeg gleder meg til å få kjøkkenet ferdig slik at jeg kan lage min egen mat!?), og det ble ikke mindre enn 33 biter på meg.

Er det noen som tar utfordringen i å spise mer sushi enn meg? Jeg spanderer isåfall! 😉

Imorgen OG lørdag har jeg HELT fri!!! Jeg kan ikke huske sist det skjedde (…foruten på bryllupsferien da), så de dagene skal nytes til det fulle.

Håper deres torsdag har vært fin! Jeg hører rykter om snø i Norge… Høres ganske koselig ut spør du meg 🙂

Laters!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page