top of page

30 min på mølla

Man får jamnen mye ut av dagen dersom man står opp kl 6.45!! Eller dvs, jeg våknet jo kl 6.02 av at AC’en slo seg på av seg selv, og lyset på gangen GIKK PÅ bare noen sekunder etterpå!!! Sånt er IKKE KULT når man er litt småredd i utgangspunktet av å ha snakket om skumle asiatiske jenter i skrekkfilmer like før sengetid. Dammit! Jeg kunne iallefall bare glemme å sove videre!

Uansett, safarien idag var gøy, kortere enn ventet, og veldig tilgjort om dere forstår hva jeg mener. Men jeg fikk klødd en ape på magen så jeg var fornøyd 🙂

Da vi kom hjem fikk jeg et innfall om å jogge på tredemølla. Jeg holdt ut i 10 min før jeg kom på at jeg ikke driver med slikt lenger. Da ble det 10 min rask gange før jeg kom på at jeg iallefall ikke driver ned slikt, så da avsluttet jeg med 10 stk 45/15 intervaller. Gudd 🙂


Nå skal vi på et outlet mall for å se om Ian sitt kredittkort funker 😉

Snaiks!

1 view0 comments

Comentarios


bottom of page