top of page

3 minuttere

I tillegg til en syk treningsverk i leggene, har jeg vondt mellom storetåen og tå nr 2 (the little piggy that stayed at home??), så noe langdistanseløping var utelukket idag også. Jeg bestemte meg istedet for å løpe intervaller- såpass skulle jeg klare å holde ut.

Leggene funket, og smerten mellom storetå og tå nr 2 gjorde ikke mye ut av seg- kondisen derimot!! Siden jeg skal løpe det her berømte marathonet snart, tenkte jeg at det var smartere å løpe litt lengre intervaller enn de vanlige 30/30. Og det er STOOOOR forskjell på å løpe 30 sekunders-intervaller, og 4 minutters-intervaller i tilfelle det skulle være noen som helst tvil om det!

Planen var å løpe 4×4, men det ble 4 stk 3 minutters intervaller istedet, med 2 min pause mellom hver. Jeg holdt seriøst på å dævve!

I gamledager løp jeg 6 stk 4 minutters intervaller i ett tempo på 15km/t. Idag tok 3 min på 14km/t nesten knekken på meg! Jeg måtte til og med senke tempoet på intervall nr 4… En liiiten trøst er det jo at jeg nå vet at tredemøllen jeg løper på er litt slemmere enn alle andre jeg har testet, men likevel.

Dagens trening var ikke behagelig.


1 stk bekymret Inger før lang-intervaller

1 stk bekymret Inger før lang-intervaller


Jaja, jeg overlevde iallefall!

Nå må jeg jobbe litt så ikke sjefen blir sur 😉 Snaiks!

1 view0 comments

Comments


bottom of page