top of page

3 måneder

Tenk at jenta vår allerede er 3 måneder! Alle sier det jo, så jeg så den jo egentlig komme, men herreguuuuuud som tiden flyr! Altså, tiden har aldri gått sakte i Dubai, men etter at Kaia kom er det faktisk helt latterlig hvordan dagene bare raser av gårde. Men det er jo som de sier, at tiden flyr i godt selskap. Og selskapet mitt har vært ganske ok de 3 siste månedene 😉

Jeg gleder meg til hver ny dag med Kaia. Jeg gleder meg til å våkne, når det første som møter meg er ett smil fra en liten engel i sengen min. Jeg gleder meg til en kopp kaffe og kokte egg mens den beste jenta jeg vet om tar seg en hvil ved siden av meg. Og så gleder jeg meg til kvelden når vi spiser middag og ser film, eller har en serie på storskjermen, og Kaia sovner oppå brystet mitt. Heck, jeg ser jo til og med frem til natten, for da er det liksom bare meg og henne.

Så ja, når man har så mye å se frem i mot, hver eneste dag, så er det jo ikke rart at tiden flyr.


Did I mention I love that kid?! 😉

Snaiks partypeople, I’m out

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page