top of page

3 and counting

Idag fikk jeg besøk av nok en bloggleser som våget seg infor dørene på SHP. Marit, som forøvrig har de vakreste lyseblå øynene jeg har sett på lenge, har tatt seg tid til å komme til oss hele 2 ganger på sin ferietur til Dubai- sånn prioritering liker jeg 🙂

Jeg kan ikke få sagt det nok, men jeg digger når jenter legger vekk joggeskoene til fordel for å løfte på ting istedet! Og det skader jo ikke når man i tillegg er sterk, flink og utstråler ekte treningsglede- akkurat som Marit 😀


photo copy

flinke og STERKE Maritphoto

Crossfit Langevåg better look out- this girl’s gonna kick some ass! 😀


Hjertelig velkommen tilbake Marit! Og masse lykke til med programmene 🙂

Og til alle dere andre; HÆV A GREIT DEJ!!! PS! I’m not high, jeg er bare veldig glad for at Ian er tilbake i Dubai 😀

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page