top of page

3 år senere liksom

God søndag fininger!

Her er som vanlig uken allerede i gang, og jeg er langt inne i min tredje kopp kaffe for dagen. I går var en sløvedag med stor S for meg,  og foruten en tur på stranden gjorde jeg egentlig ingenting, men klokken ble likevel nærmere midnatt før jeg var i seng. Jeg kjente at det ikke var ett sjakktrekk da alarmen gikk 05.45 imorges :-O

Så, jeg er litt trøtt idag. Men vet dere hva jeg også er? Jeg er stolt. Stolt som faen faktisk! Vi har flyttet til føkkings Dubai og startet eget firma. Helt fra scratch. Uten hjelp fra noen som vet hvordan man starter firma i Dubai. Og uten en rik investor. Ett banklån og en over middels awesome mann med en gründer i magen var det vi hadde. Det var absolutt ikke lett, men ååååh det var så verdt det! Og nå, 3 år senere, er jeg nominert til “Personal Trainer of the Year”, Ian er nominert til “Health Practitioner of the Year”, og SHP er nominert til “Facility of the Year” i UAE Fit Awards 2014. Hvem hadde trodd det?! For litt over 3 år siden var det ikke en fis i Dubai som visste hvem vi var engang. Nå vet folk hvem vi er, hva vi gjør og hva vi står for- og de liker det.


tissue treatment back A5

DSC_0048-3

DSC_0115-1

DSC_0125-1

DSC_0012-4

Så ja, jeg er stolt jeg. Ville bare si det liksom 😉 Og om du har ett ledig minutt, sleng gjerne inn din stemme her: http://awards.sport360.com/fitawards/

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page